Den forkerte buk

Andehullerne område 7, den 8. juni 2019 klokken godt 06 tidlig morgen.
Sidste sommer var resultatet to ulige seksendere, så min ambition i år var faktisk kun at skyde til seksendere.
Sad så denne morgen i øs sjask regnvejr, da jeg så en rå og en pæn seksender i den nordlige ende af majsen. Desværre kunne jeg ikke få den i skudhold, før de begge trak stille væk og var ude af syne.
Få minutter efter kom seksenderen frem igen, troede jeg. Sigtbarheden var dårlig på grund af regnen, alligevel skød jeg til den. Ramte den desværre lidt for dybt, så den lagde sig ikke, men løb 20-25 meter ind i det høje brakbælte. Eftersøgte efter godt 5 minutters venten, opsporede den, men den sprang op og løb igen ca. 10 meter inden den igen lagde sig i det høje tidsel-/brændenælde brak. Fandt den igen og afgav fangstskud.
Viste sig så ikke at være seksenderen, men en stor gaffelbuk, brækket vægt 22 kg.
Har haft det lidt dårligt med oplevelsen. Burde ikke have skudt med så dårlig sigt.
Men nu er der da kød i fryseren.
PS: Min mobil var druknet i regnvejret, så jeg kunne ikke fotografere dyret på stedet. Efter et par dage var mobilen tør og ok, så her er et billede af opsatsen.
Edmund.

Skriv et svar