Grusvænget d 16/17 – hvilken oplevelse.

Aftenen i stigen var vidunderlig – vejret, intensiteten og livet omkring. I første omgang fasaner og kaniner. Så kom en rå og essede i længere tid. Kort efter en seksender som desværre gik ind i toppen af skoven. Kort tid efter kom en gaffelbuk der sprang ned mod mig, men fik måske færten af mig da den pludselig  forsvandt ind i skoven næsten det samme sted som den anden. Solen var ved at gå ned og jeg var meget nysgerrig efter at se hvor bukkene forsvandt hen og forlod stigen og havde gået 10 meter før jeg straks så en seksender lige i øjenene. Den sprang afsted. Også mod toppen af skoven. Efter 4 timers søvn sad jeg igen i samme stige og fulgte solopgangen. Kl 6 kom så gaffelbukken og på små 100 meter faldt den for skud. Den hænger lidt endnu før den ryger i fryseren. Det var en super oplevelse

Martin