Gaffelbuk ved grusvænget, tårn 1

Torsdag aften d 19/5 fra ca. 18 sad jeg i tårn 1 i grusvænget. Der skete intet, som i absolut intet. Så, pludselig, ud af det blå, stod en rå vel godt og vel 100 m væk og essede. Fik taget et sløret billede, og inden jeg havde fået mobilen væk kom der gang i den. En buk kom farende og jagtede hende. Hun tog retning mod skoven til højre for mig, skarpt forfulgt af hvad jeg nu kunne se var en gaffel eller med lidt held en 6-ender. Pokkers hvis de nu ville ind i skoven!

Nåede lige at tage luft ind for at råbe op da han stoppede jagten, med siden til, vel 50m eller mindre væk. Det skulle han så ikke have gjort, faldt i skuddet, gudskelov.

Under brækningen rejste jeg mig på et tidspunkt for st strække ryggen. Det skræmte så et dyr der var kommet ud på marken måske 100m væk, køn ukendt, måske var det råen der var kommet tilbage.

Erik Toft

En fin aften!