16/5 – 06:25, Gl. Dyrehave, Skoven Sydøst – Af Bo Hasseriis

Jeg startede premiere morgenen inde på den nye stige, der er sat op inde i midten af zone 2 – altså, der hvor der er blevet ryddet en masse træer. Kort efter skydetid kom der en lille buk frem til højre for stigen. Men den valgte at kravle rundt nede i den drænkanal der går, og der kom aldrig en rigtig chance for at få anlæg på den.
Til sidst blev den urolig og hoppede væk. Der var klokken lidt i 6, og der var ikke meget liv, så jeg valgte at pursche ned mellem zone 2 og 3, så jeg kunne komme ned i modvind. Temperaturen var blevet lidt højere, solen var kommet op, og det var i det hele taget blevet nogenlunde godt vejr. Jeg purschede ind af en af de smalle stier, og ca 150 meter inde spankulerede en rå frem foran mig. Det er svært at synke i jorden, men gjorde mit bedste, og lige efter råen kom der en lille buk frem. Jeg nåede lige at se den i sigtekikkerten, så trådte den tilbage. Anden gang den kom frem fik den ikke lov at stå særligt længe. 13 kilo brækket, stadig i bast.

Sådan ser man ud i skoven på premieredagen!

Skriv et svar